Fokhagymás camembert leves

Megosztás:

Hozzávalók:

  • 20 dkg camembert sajt
  • 8 dl zöldség erőleves
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál rizsliszt
  • 1 evőkanál vaj
  • 3-4 evőkanál tej
  • fehér bors
  • színes bors
  • pirított gluténmentes kenyérkockák

Elkészítés:

A megforrósított vajon megpirítjuk a rizslisztet. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, fél percig kevergetve pirítjuk. Felöntjük a levessel. (Az erőlevest készíthetjük gluténmentes leveskockából is.) Felforraljuk, majd beletesszük a nagyobb darabokra vágott camembert sajtot. őrölt fehér- és színes borssal fűszerezzük. Felforraljuk és addig főzzük, amíg a sajt leválik a héjáról. Leszűrjük. Csészében tálaljuk és pirított hajdinás kenyérkockákat szórunk a tetejére.

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük