Sütőtökös diós keksz
- Gasztro
- 2025. október 5.
Hozzávalók:
- 10 dkg reszelt tök
- 10 dkg nyírfacukor
- 10 dkg gluténmentes hajdinaliszt
- 10 dkg darált dió
- 10 dkg margarin
- 2 kanál rizstejszín/kókusztejszín
- 1/2 kk. szódabikarbóna
- 1 citrom reszelt héja
- 1 kk. fahéj
Elkészítés:
Az egészet összegyúrni és fél órára hűtőbe tenni, diónyi gömböket formázni, majd tepsiben lelapítani. Közepébe tehetünk 1 szem diót.
180 fokon kb. 10 perc alatt készre sütjük.
Forrás: dietabc.hu
- Éjszakai hipoglikémia: a csendes veszély, amire érdemes odafigyelni
- Hét haláleset és több száz sérülés: hibás vércukormérőkre figyelmeztetnek
- Alacsony vércukorszint alvás közben – figyelmeztető jelek és megoldások
- CKM-szindróma: a krónikus betegségek halmozódása és a túlélés kilátásai
- Hajdina – a rostban és antioxidánsokban gazdag csoda
- Köles – a gluténmentes gabona, amely nem borítja fel a vércukorszintet
2025. december 14.
Fokhagymás camembert leves
2025. december 14.
Sokat elárul az egészségről a fenék formája
2025. december 13.
A vasárnapig megrendelt Gondosórát még karácsony előtt kézbesítik
2025. december 13.
Extrém teljesítmény a jövő cukorbeteg gyerekeiért
2025. december 13.
Csirkemáj rizottó
2025. december 13.