Diós-almás zabkása fahéjjal
- Gasztro
- 2025. szeptember 28.
Hozzávalók 1 adaghoz:
- 200 ml tej (1,5%-os) vagy növényi ital,
- 40 g zabpehely,
- 15 g dió durvára vágva,
- 1 kisebb alma reszelve,
- fahéj ízlés szerint
Elkészítés:
A zabpelyhet a tejjel felfőzzük, hozzáadjuk a reszelt almát, majd tálaláskor megszórjuk a durvára vágott dióval és a fahéjjal.
Forrás: diabetes.hu
- Hét haláleset és több száz sérülés: hibás vércukormérőkre figyelmeztetnek
- CKM-szindróma: a krónikus betegségek halmozódása és a túlélés kilátásai
- Figyelmeztetés cukorbetegeknek: a ketoacidózis jelei és teendők
- Diétás, mégis ünnepi: így készül a cukormentes kuglóf
- Apróságok, amik elronthatják a gyógyszeres kezelést
- Cukorbetegen a munka világában – gyakorlati tanácsok mindkét oldalnak
2025. december 21.
Almás céklaleves fahéjas párolt almakockákkal
2025. december 21.
2-es típusú cukorbetegség: 10 életmódtipp a mindennapokhoz
2025. december 21.
Figyelmeztetés cukorbetegeknek: a ketoacidózis jelei és teendők
2025. december 20.
Karácsonyi káposzta
2025. december 20.
Szülés utáni vércukoresés: okok, tünetek és teendők
2025. december 20.