Teljes kiőrlésű pizza
- Gasztro
- 2025. április 4.
- 42

Elkészítés
-
A tésztához az alapanyagokat tálba tesszük, összegyúrjuk, majd 1 órára meleg helyen pihenni hagyjuk.
-
A szószhoz a paradicsomot turmixoljuk (inkább pépes maradjon). A hagymákat felaprítjuk, majd olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáöntjük a paradicsomot. Addig főzzük, míg a víz elfő.
-
A tésztát egy ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük a szósszal, majd rátesszük a szalámit/sonkát.
Előmelegített sütőben (kb. 30-45 perc alatt) megsütjük. A tetejét természetesen megszórhatjuk sajttal.)
Ha a pizzát 12 egyforma szeletre vágjuk, akkor így 28, 37 g szénhidrátot tartalmaz szeletenként. Összesen pedig 340 grammot.
2025. június 5.
Ez minden cukorbeteg gyereknek jár!
2025. június 5.
Figyeljünk magunkra és embertársainkra is!
2025. június 4.
Köszönjük dr. Müller Cecíliának az áldozatos munkáját!
2025. június 4.