Teljes kiőrlésű pizza
- Gasztro
- 2025. április 4.
- 46

Elkészítés
-
A tésztához az alapanyagokat tálba tesszük, összegyúrjuk, majd 1 órára meleg helyen pihenni hagyjuk.
-
A szószhoz a paradicsomot turmixoljuk (inkább pépes maradjon). A hagymákat felaprítjuk, majd olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáöntjük a paradicsomot. Addig főzzük, míg a víz elfő.
-
A tésztát egy ujjnyi vastagra nyújtjuk, megkenjük a szósszal, majd rátesszük a szalámit/sonkát.
Előmelegített sütőben (kb. 30-45 perc alatt) megsütjük. A tetejét természetesen megszórhatjuk sajttal.)
Ha a pizzát 12 egyforma szeletre vágjuk, akkor így 28, 37 g szénhidrátot tartalmaz szeletenként. Összesen pedig 340 grammot.
2025. szeptember 30.
Üdítőitalok – édes ízek, keserű következmények
2025. szeptember 30.
Reggeli tippek cukorbetegeknek – mitől lesz energikus a napod?
2025. szeptember 30.
Őszi immunerősítés
2025. szeptember 29.
Magas cukortartalmú gyümölcs csökkentheti a cukorbetegség kockázatát
2025. szeptember 29.
Milliók szenvednek cukorbetegségben anélkül, hogy tudnának róla
2025. szeptember 29.